GARTNER PROGLASIO XEROX LIDEROM U ISTRAŽIVANJU MAGIC QUADRANT O USLUGAMA UPRAVLJANJA ŠTAMPOM ZA 2015.

GARTNER PROGLASIO XEROX LIDEROM U ISTRAŽIVANJU MAGIC QUADRANT O USLUGAMA UPRAVLJANJA ŠTAMPOM ZA 2015.

Xerox je primio priznanje društva Gartner, Inc., koje ga je osmu godinu zaredomuvrstilo među lidere u svom izveštaju Magic Quadrant za globalne usluge upravljanja štampanjem i sadržajem za 2015. Gartner u ovom izveštaju istražuje sve veću ulogu usluga upravljanja štampanjem i usluga upravljanja sadržajem, koje su usko povezane sa uslugama upravljanja štampanjem, i usredsređuje se na komunikaciju unutar organizacije. U svom novom izveštaju Gartner je proglasio Xerox društvom koje ima najpotpuniju viziju i sposobnost sprovođenja iste.

Xeroxove usluge upravljanja štampanjem sledeće generacije nude tri glavne faze – procenu i optimizaciju; osiguranje i integraciju; automatizaciju i pojednostavljenje – koje su osmišljene u svrhu premošćivanja jaza između papirnog i digitalnog sveta kako bi klijenti mogli da koriste isplativije, praktičnije i sigurnije usluge štampanja.

„Način na koji se sadržaj koristi, deli i čuva u današnjem radnom okruženju u pokretu predstavlja pokretačku silu iza primene uspešnog pristupa u smislu usluga upravljanja štampanjem i sadržajem”, kaže Joseph Hanania, viši potpredsednik Odeljenja za globalni outsourcing dokumenata za velika preduzeća društva Xerox. „Verujemo da je činjenica da nas je Gartner u izveštaju Magic Quadrant imenovao liderom potvrda da naša strategija klijentima pomaže da pojednostave i optimizuju postupke koji se temelje na poslovanju sa papirom, čime se povećava učinkovitost zaposlenih i ispunjavaju ciljevi održivosti.”

Takođe, Xerox je 2015. šestu godinu zaredom dobio priznanje društva Quocirca Ltd., koje ga je proglasilo liderom na svetskom tržištu usluga upravljanja štampanjem. Osim toga, proglašen je liderom u izveštaju IDC MarketScape U.S. Managed Workflow Services Vendor Assessment o pružaocima usluga upravljanja radnim tokom.

2018-11-07T14:10:39+00:004. February 2016|