Maksimalne performanse
odmah u startu!

Maksimalne performanse odmah u startu!

Potreba za kolornom štampom malih tiraža je izražena na svakom segmentu društva i poslovanja, ali i pritisak kupaca štampanog materijala na cenu prozvoda i usluge, rokove koji su sve kraći i kraći a naravno sa velikim očekivanjima po pitanju kvaliteta. Štamparije i agencije za grafičke poslove danas u Srbiji kao najčešći zahtev za štampu, za skoro svaki grafički proizvod, imaju tiraže od 50, 100 do 300 komada nečega, vizit karti, kataloga, cenovnika, plakata, flajera, knjiga, jelovnika i svih ostalih proizvoda. Zbog ovakvih trendova tržišta, štampari se vrlo često nalaze u problematici kako da na najbolji mogući način odgovre na zahteve svojih klijenata, obezbede kvalitet, brzi protok poslova, ali i da svoj rad, uslugu i na kraju krajeva proizvod naplate a svoje poslovanje učine solventnim i profitabilnim.

Xerox je krajem 2014. godine na tržište Srbije i Crne Gore plasirao najnoviju produkcionu kolornu mašinu za digitalnu štampu Xerox Color C60 Digital Press. Ova grafička mašina sa svim svojim tehničkim i tehnološkim rešenjima, ali i sa veoma kvalitetnim a jeftinim otiskom, predstavlja odlično rešenje za komercijalnu štampu malih tiraža. Poseban benefit za sve štamparije je što ova najsavremenija tehnologija sada cenovno pristupačnija i što može da predstavlja novi zamajac za poslovanje.

Već dokazana i najsavremenija Xerox laserska glava VCSEL Vertical-CavitySurface-Emitting Laser generiše pravu rezoluciju od 2400 x 2400 dpi i pravilne i prilagodljive rasteraske tačke, a nova tehnologija Ultra low-melt EA tonera izuzetno fine granulacije i uniformnih čestica, daje mat otisak sa visokokvalitetnim polutonovima, glatke prelaze i senke bogate detaljima, a samim tim i kvalitet štampe koji može da parira i vrhunskom otisku napravljenom u offset tehnologiji. Kolorni server (Raster Image Processor) EFI Fiery je idealno uparen sa Xerox C60 i omogućava odličnu kontrolu Color Managementa, rada mašine i upravljanja procesom štampe.Funkcije visokokvalitetnoh kopiranja štampanog materijala i skeniranja sa brzinom od 200 originala u minuti, dovedene su na vrhunski nivo zahvaljujući novoj Single Pass Color Scaning funkciji i Xerox®Exclusive Hybrid Shading Correction Technology sa Contact Image Sensor (CIS).

Xerox Color 60 Digital Press u sebi ima najnovije i najsavremenije Xerox alate za poboljšanje kvaliteta kao i In-Line kontolu otiska kako na nivou pozicioniranja otiska i pasovanje štampe u duplex-u, tako i za nanos boje i uniformnost štampe.

U ovaj sistem integrisan je i jedinstveni, ekskluzivni Xerox alat na tržištu, Simple Image Quality Adjustment (SIQA), zadužen da kontroliše kvalitet i preciznost štampe.

Većina grafičkih poslova na tržištu zahteva odlično pasovanje i registraciju, a Xerox® Color C60 Digital Press pruža zadivljujuću kontrolu nad obe karakteristike sa Simple Image Quality Adjustment alatom. SIQA pruža automatizovanu kontrolu registracije, osiguravajući najviši zahtevani standard. Pored kontrole registracije, SIQA’s SMILE korekcioni proces pruža mogućnost podešavanja uniformisanosti pokrivenosti tabaka, dajući uvek precizne boje od ivice do ivice tabaka, od strane do strane.

Xerox Color C60 je prva u nizu profesionalnih grafičkih sistema za digitalnu štampu, ima brzinu štampe od 60 kolornih otisaka u minuti i omogućava štampanje na premaznim i nepremaznim papirima maksimalnog formata 330 × 488mm i rasponom težina medija od 64 g/m2 do 300 g/m2. Automatska obostrana štampa na maksimalnom formatu (4/4) i raznovrstnost medija koji se mogu koristiti, daje mogućnost da se svaki grafički prozvod može napraviti, od jednostavnih, vizit karti, flajera, kataloga, plakata, knjiga, do vrlo kompleksnih i zahtevnih grafičkih proizvoda.

Pravu upotrebnu vrednost ove mašine, obezbedjuje njena optimalna konstrukcija i najsavremenije tehnološke inovacije implementirane u ovu, naizgled malu ali mašinu velikih mogućnosti i to po pristupačnoj ceni. Ono što Xerox Color 60 može da pruži i najzahtevnijim klijentima u grafičkoj industriji je svrstava u vodeću mašinu ove klase na tržištu koja može da bude ponos svakog ozbiljnog štampara

2018-10-02T08:21:01+00:00