NA MALA VRATA ZA VELIKE ŠANSE – XEROX COLOR 560/570

NA MALA VRATA ZA VELIKE ŠANSE – XEROX COLOR 560/570

Kvalitet, pouzdanost, ekonomičnost i prava podrška, je nešto što je svima danas potrebno u grafičkoj industriji, kako u opremi i materijalima koji se koriste za obavljanje delatnosti ali i u partnerima koji će Vas podržati na pravi način. Digitalna štampa je promenila grafičku industriju i nastavlja da je menja u pozitivnom pravcu. Činjenica je da to više nije budućnost, već sadašnjist u usluguma štampe i proizvodnje štampanih proizvoda širokog spektra, marketinga i presonalizovane komunikacije.

Pored svih prisutnih trendova tržišta grafičkih proizvoda (mali tiraži, brzina kojom treba odgovoriti na zahtev za štampom, konkurentnost u ceni usluge, porast kolorne i personalizovane štampe…) kvalitet ostaje presudan faktor. Xerox je, vodeći se kvalitetom i prateći trend ka smanjenu troškova u eksploataciji, ponudio novu generaciju ekonomičnih a opet profesionalnih grafičkih mašina za digitalnu štampu: Xerox Color 560/570 Digital Press.

Najnovija glava sa 32 laserska snopa koji ima Xerox Color 560/570 generiše pravu rezoluciju štampe od 2400 x 2400 dpi i pravilne i prilagodljive rasterske tačke, a nova tehnologija low-melt EA tonera izuzetno fine granulacije i uniformnih čestica, daje mat otisak sa visokokvalitetnim polutonovima, glatke prelaze i senke bogate detaljima, a samim tim i  kvalitet štampe koji može da parira i vrhunskom otisku napravljenom u offset tehnologiji. Kolorni server (Raster Image Processor) EFI Fiery je idealno uparen sa Engine Xerox C560/570 i omogućava odličnu kontrolu Color Managementa, rada mašine i upravljanja procesom štampe.

Xerox Color 560/570 iako je prva u nizu profesionalnih grafičkih sistema za digitalnu štampu ima brzinu štampe od 60/70 kolornih otisaka u minuti i omogućava štampanje na premaznim i nepremaznim papirima maksimalnog formata 330 x 488 mm i rasponom težina medija od 64 g/m2 do 300 g/m2. Automatska obostrana štampa na maksimalnom formatu (4/4) i raznovrstnost medija koji se mogu koristiti, daje mogućnost da se svaki grafički prozvod može napraviti, od jednostavnih, vizit karti, flajera, kataloga, plakata, knjiga, do vrlo kompleksnih i zahtevnih grafičkih proizvoda.

Pouzdanost u eksploataciji ove mašine, obezbedjuje njena optimalna konstrukcija i najsavremenije tehnološke inovacije implementirane u ovu, naizgled malu ali mašinu velikih mogućnosti. Ono što Xerox Color 560/570 može da pruži i najzahtevnijim klijentima u grafičkoj industriji je svrstava u vodeću mašinu ove klase na tržištu koja može da bude ponos svakog ozbiljnog štampara.

Ekonomičnost  je veoma bitan aspekt grafičkog poslovanja, i Xerox C560/570 se uklapa u taj zahtev po više osnova. Pre svega ima veoma konkurentnu, zagarantovnanu i povoljnu cenu otiska maksimalnog formata kroz Xerox FSMA ugovorno održavanje a i nivo investicije je vrlo pristupačan i daje mogućnost brzog i sigurnog povraćaja u realnom vremenu i okruženju.

Pravu podršku i dugoročnog  patnera u razvoju digitalne štampe i Vaše sigurno poslovanje, imate u preduzeću Alfa Digital d.o.o Beograd, Premier Partner Xerox-a za Srbiju i Crnu Goru, koja može da Vam ponudi kompletan Xerox-ov asortiman i konsultacije u odabiru i inplementaciji Xerox sistema za digitalnu štampu, kao i servisnu podršku i održavanje. Prilagođavanje sistema za digitalnu štampu Vašim zahtevima i aplikacijama, kao i kontinualno održavanje maksimalnog kvaliteta, učiniće Vaš grafički posao naprednim i profitabilnim.

Xerox Color 560/570 Digital Press, sigurno Vam može otvoriti vrata u svet digitalne štampe na profesionalnom nivou i stvoriti mnoge nove šanse i mogućnosti na tržištu grafičke usluge i štampe.

Pripremio
Ivica Marković
Inženjer grafičke tehnologije

2018-11-07T13:21:34+00:0017. March 2014|